Най-странните случаи при раждане

Без съмнение раждането винаги е било определяно като изключително чудо, изпълващо с радост живота на всеки човек. Вродената способност на жените да вдъхваме живот на други човешки същества е невероятна. Още по-невероятни са случаите, които ще ви разкажем. По-добре седнете!

Най-малкото бебе в света
Румасия Рахман е родена на 19 септември 2004г. със своите 25 сантиметра дължина и 230 грама тегло. Причината за малките размери на бебето е кратката бременност на майката – 25 седмици и шест дни.

Най-младата майка в света
Лина Медина е най-младата майка, която историята на медицината познава. Тя се ражда през 1933г. в малко селце в Парагвай и почти навършила 6г. през 1939г., Лина ражда своето бебе. Тя забременява месец преди рождения си ден. По време на бременността родителите на младата майка си обясняват нарастването размерите на корема й с тумор, но когато я завеждат в болницата, разбират, че малката им дъщеря е бременна. Новороденото тежи 2,7кг.

Първият бременен мъж
Томас Бийти е роден като жена, но сменя своя пол с помощта на хирургическа намеса. Години по-късно, когато разбира, че 34 годишната му съпруга не може да забременее, Томас се подлага на ин витро.

Близнаци от различен цвят
Марсия и Мили Бигс са от редките документирани случаи, при които близнаци се раждат с различен цвят на кожата и очите. Хората не вярват на двете момичета, когато казват, че са близначки, не вярват дори, че са сестри. Марсия взима чертите на майка си, докато Мили – тези на баща си.

Осем бебета наведнъж
През 2009г. Надя Денис привлича вниманието, давайки живот на осем бебета… едновременно, с помощта на ин витро. Безработната самотна майка вече има шест деца отново с ин витро и броят на наследниците й вече е 14.
Най-възрастната майка в света
Индиан Рахо Деви Лохан ражда своето първо бебе през 2008г., когато е на 70г. 

Африканско семейство с бяло бебе
Лекарите правят десетки тестове, които доказват, че детето не е плод на изневяра. Родителите кръщават бебето Nmachi, което означава „Красотата на Бог”
Източник: dama.bg

Публикувано в Интересно. Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>