E-mail: 
парола: 
Aктивна гимнастика и килимчета за игра
Активна гимнастика „ Малък изследовател” Fisher Price Активна гимнастика „ Малък изследовател” Fisher Price Активна гимнастика „ Малък изследовател” Fisher Price Активна гимнастика „ Малък изследовател” Fisher Price Активна гимнастика „ Малък изследовател” Fisher Price

Активна гимнастика „ Малък изследовател” Fisher Price


производител: Fisher Price

 

Всички майки знаят как малчуганите нетърпеливо откриват света около тях.
Активната гимнастика „Малък изследовател” е не само забавна, но и полезна за стимулиране моторно- двигателното и сензорно развитие на вашето бебче.
Светлините над главата му и желанието му да ги достигне подобряват координацията между очите и ръцете и така съвсем естествено то по-бързо ще се научи да се храни с лъжичка, когато попорастне.
Нещо повече, от съвсем невръстна възраст ще се научи да различава цветове, защото лампичките светят в зелено, жълто и червено.
Както подобава на откривател, вашето мъниче има възможност да обследва  и сравнява различни форми, благодарение на играчките- зебра, жабка и маймунка.
Те висят над детската глава и са комбинирани с по- малки допълнителни дрънкалки за развитие на хватателните умения.
Жабката държи топка, която свири  когато бъде ударена и така бебето ще се научи да се ориентира по звук и ще създаде първите си причинно- следствени връзки.
Тази активна гимнастика помага на детето ви да се развива физически, психически и ментално докато се забавлява.
За негово удобство е предвидено меко килимче, на което може да се научи да се обръща докато се опитва да достигне малкото весело лъвче или приятното за стискане слонче, които го очакват от двете страни.
Също с грижа за родителите, играчката се сгъва съвсем лесно, което я прави удобна за пренасяне и/или съхранение.

 Допълнителна информация:

  • Подходящ от първия ден след раждането
  •  Необходими са две батерии AA (не са включени в комплекта)
цена:  99.00 лв.   
  бр.   
Други продукти от тази категория


     « назад