E-mail: 
парола: 
Полезни уреди
Cool Twister- бутилка за охлаждане на водаCool Twister- бутилка за охлаждане на водаCool Twister- бутилка за охлаждане на водаCool Twister- бутилка за охлаждане на водаCool Twister- бутилка за охлаждане на водаCool Twister- бутилка за охлаждане на водаCool Twister- бутилка за охлаждане на водаCool Twister- бутилка за охлаждане на вода

Cool Twister- бутилка за охлаждане на вода
Когато бебето е гладно, храната трябва да се приготви много бързо. Необходимо е водата да се превари, за да се предотврати появата на бактерии и микроби, които могат да причинят увреждания на здравето на все още слабата имунна система на бебето. След което водата трябва да се изчака до достигане на препоръчителната температура за пиене. Според инструкциите на производителя, водата трябва да се охлади до 40°C, 50°C, 60°C или 70°C. Ако температурата падне под 40°C, храната няма да се разтвори добре и ще се образуват бучки. От друга страна превишаването на препоръчаната температура, унищожава важни хранителни вещества за бебето.
Съществуват различни методи за охлаждане на преварената вода до подходящата температура за пиене. Но охлаждането на водна баня или под течаща вода, отнема време, нерви, причинява несигурност и е реален стресов фактор, особено през нощта.
Cool Twister ви осигурява решение.
Това е първата бутилка за охлаждане на вода, която прави вряща вода готова за пиене само за 80 секунди с точната температура от 40°C, 50°C, 60°C или 70°C.
Безопасен
Лек и удобен
Работи без електричество
Лесен за използване и почистване
Микробиологично тестван
Патентован и TÜV тестван
Без BPA (Bisphenol A)
 

Cool Twister е първата бутилка за охлаждане на вода, която прави вряща вода готова за пиене само за 80 секунди с точната температура от 40°C, 50°C, 60°C или 70°C.

Cool Twister работи без електричество и използва принципа на топлообмен. Горещата вода изсипана в мерителната чаша и студената в тялото на Cool Twister се балансират взаимно. Врящата вода се охлажда, докато студената се загрява. Този топлинен обмен се осъществява чрез алуминиева серпентина в тялото на Cool Twister. Студената вода, необходима за процеса на охлаждане, се постига чрез съхраняване на Cool Twister в хладилник. След употреба е необходимо да се постави обратно в хладилника за около 2 часа, за да се охлади водата, преди да се използва отново.

Можете да регулирате температурата в зависимост от това колко вода ще налеете в тялото на Cool Twister: 450мл за 40°C, 280мл за 50°C, 180мл за 60°C и 90мл за 70°C. Количеството вода може да бъде измерено лесно чрез бебешка бутилка или мерителна чаша. На инструкциите на всяко едно адаптирано мляко, можете да прочетете с каква температура на водата е необходимо да се приготви то.

Произведен в Германия

 

цена:  40.00 лв.   
  бр.   
Други продукти от тази категория


     « назад